You Had Me At Hello - Training in gastbeleving!
You Had Me At Hello - Training in gastbeleving!

Over suus

Alles net een beetje leuker

Hoi. Ik ben Suus en ik kan keihard genieten van goede dienstverlening. Ja, echt. De meerwaarde van een goede gastheer of –vrouw kan mijn dag maken.

Ik heb het daarom tot mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten zien wat een fantastische tijd zij hun gasten kunnen laten beleven, vaak al door kleine aanpassingen.

Door de jaren heen heb ik werkelijk allerlei soorten banen gehad, van de bediening in het favoriete café van Dick Bruna tot senior salesmanager bij een bungalowpark, van reisleider aan de Spaanse Costa’s tot partner accountmanager bij een touroperator. Ofwel, ik weet waar Abraham de mosterd haalt. En dat laat ik jou en jouw medewerkers ook graag zien.

Want de wereld kan leuker, mooier. Die vriendelijke lach op het juiste moment, dat onverwachte advies of die vooruitziende blik, dat maakt mijn wereld.

Dat is ook de reden dat ik gestart ben met You had me at hello, de wereld een beetje mooier maken. Want veelal zijn medewerkers zich niet bewust van de impact die ze (kunnen) hebben. Door middel van mijn trainingen geef ik medewerkers het besef en de tools om dit positief en vooral duurzaam te veranderen.

Susanne Spoelstra - You Had Me At Hello
Susanne Spoelstra - You Had Me At Hello
Susanne Spoelstra - You Had Me At Hello
2017 © You had me at hello

Ontwerp: djendesign.nl

logo-footer.png
You had me at hello
Trainingen en coaching in gastbeleving.

T: 06-14440783
E: suus@youhadmeathello.nl